Wie ben ik?  

Mijn naam is Annette van Dalsum en ik ben 29 jaar oud. In 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en dat is toch best wel bijzonder op deze jonge leeftijd. Hoe dat zo gekomen is, vertel ik graag!

Als jong meisje was ik me er nooit zo bewust van dat ik hooggevoelig was. Wel wilde ik alles altijd graag heel precies en goed doen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Ik wilde anderen altijd helpen waar ik kon. Met de intentie om zoveel mogelijk mensen te helpen, ben ik in 2013 begonnen aan de opleiding Pedagogiek (afgerond in 2017). 

Tijdens de opleiding Pedagogiek was ik altijd opzoek naar meer diepgang in mijn werk, maar wat die diepgang nu precies was vond ik moeilijk te definiëren. Mijn doel was om tot de kern van een probleem te komen en dus verder te gaan dan oplossingen aandragen en symptoombestrijding. 

Tijdens mijn opleiding, ongeveer 9 jaar geleden, werd mijn vader ernstig ziek. Dit was voor mij de aanleiding dat ik voor de eerste keer met NEI in aanraking kwam. NEI heeft in deze periode bijzonder veel ondersteuning gegeven. Ook heb ik vanaf dat moment kennis gemaakt met de vele andere mogelijkheden waarop NEI inzetbaar is. Ik heb onder andere geleerd en ervaren wat het kan betekenen bij hooggevoeligheid. 

Het is super om te zien wat je met NEI en NLP kunt bereiken. Daarom ben ik zelf in 2017 gestart met de NEI en NLP opleiding. Precies de diepgang waarnaar ik al die tijd op zoek was geweest! In eerste instantie dacht ik nog; ‘Ben ik daar niet veel te jong voor?’, maar ook mede door mijn eigen eerdere positieve ervaringen met NEI was ik al snel helemaal enthousiast en wist ik zeker dat ik dit wilde gaan doen! 

In mei 2018 heb ik mijn NEI coach en NLP diploma vol trots in ontvangst mogen nemen en ben ik direct gestart met mijn eigen praktijk, zodat ik anderen op deze mooie en bijzondere manier kan helpen! 

Daarbij zet ik binnen mijn praktijk ook mijn kennis en kunde vanuit de pedagogiek in. 

Ik help je graag en je bent altijd welkom in mijn praktijk!

Liefs, Annette van Dalsum